Saltar al contenido

Cataluña: Oposiciones 2012

7 noviembre, 2011

Previsions sobre les possibles oposicions de l’any 2012, segons les dades de 20 d’octubre de 2011 

RESPECTE AL TIPUS D’OPOSICIÓ

Una vegada que el ministre Gabilondo ha retirat el seu futur Decret d’Accés a la funció pública docent, ja sabem que la propera convocatòria serà la primera que es farà després del període transitori (2007-2011) en què es va valorar molt l’experiència docent en centres públics.

La normativa vigent avui, mes d’octubre de 2011, és el que diu el Títol III del Decret 276/2007 . Per tant tornarà a ser unes oposicions amb proves eliminatòries, amb part pràctica i en que l’aptitud pedagògica no podrà ser substituïda per un informe. Aquest sistema ja ha estat aplicat a la Comunitat de Madrid en la convocatòria que es va fer el passat mes de juny de 2011.

Sembla que els nous temaris sortiran el mes de novembre ja que el MEC ja els té finalitzats. A Catalunya segurament s’afegiran alguns pocs temes més. Els que esteu interessats en rebre aquests nous temaris envieu un correu a ames@ames-fps.com indicant la especialitat que voleu.

RESPECTE AL NOMBRE DE PLACES

La voluntat per part del Departament d’Ensenyament, segons ens han comunicat, és de convocar més places que les que permeten els Pressupostos d’Espanya de l’any 2011, que possiblement es prorrogarà a l’any 2012, ja que com el 20 de novembre hi ha eleccions generals, sigui quin sigui el partit polític que guanyi, segurament no tindrà temps de fer nous pressupostos.

Cal recordar que en els pressupostos d’Espanya de l’any 2011 es va acordar que només es podien convocar el 30% de les places que restessin vacants per jubilació, defunció, excedència, etc. Això va comportar que l’any passat el Departament d’Ensenyament en lloc de convocar unes 3000 places només va convocar 1200. En resum que l’any 2012 possiblement hi hauran oposicions però que el nombre de places serà similar a l’any 2011.

Barcelona, octubre de 2011

Fuente: Sindicat AMES 

Anuncios
No comments yet

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: